PIZZERIA GRILLROOM MONALISA

PIZZERIA GRILLROOM MONALISA De beste gerechten van Zetten en Omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 815 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Monalisa. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 22:43 Bezorging was optijd, vriendelijk personeel en pizza was warm
20 jun 2022 om 8:54 eten was keurig op de afgesproken tijd.
29 mei 2022 om 21:15 Het was koud en taai.
29 mei 2022 om 19:42 Prima eten, ik vond persoonlijk de 4 kazen pizza niet zo lekker. De volgende keer een andere dus (ja er komt een volgende keer)
17 mei 2022 om 22:51 Razendsnel geleverd. Heerlijk gegeten; prima porties en warm genoeg. Onze eerste keer bij Mona Lisa maar zeker voor herhaling vatbaar.
15 mei 2022 om 20:44 We bestellen er zeker een keer in de 2 weken , normaal is het echt super. Maar vandaag was het in en in triest. We hebben letterlijk alles weggegooid. Het was heel nat, slap, koud,. De friet was vies en de kipnuggets leken wel kibbelingen.
19 apr 2022 om 22:05 Was cold when it arrived
27 mrt 2022 om 7:44 Met zorg klaargemaakt, lekker van smaak, snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Wij bestellen hier vaker en altijd is het goed.
26 mrt 2022 om 22:19 Vriendelijke mensen, lekker eten en een goede service.
19 mrt 2022 om 20:48 Het was weer heerlijk top Jammer van de bezorg kosten
13 mrt 2022 om 20:20 Zoals we gewend zijn...gewoon toppie! Netjes een andere saus erbij (onder de extra vermelding gaat dat altijd goed) alles lekker warm en dat voor vandaag snel bezorgd. Alleen jammer dat je nu bezorgkosten moet betalen wat normaal gratis was bij €35,-
4 mrt 2022 om 9:01 Helemaal top!